Etusivu

Tervetuloa Muijalan asukasyhdistyksen kotisivuille!

Yli 20 vuotta sitten 26.3.1997 kutsuttiin Muijalan taajama-alueen asukkaita perustamaan omaa asukasyhdistystä Muijalan nopeasti kasvavalle asuntoalueelle.

Kuluneina vuosina asukasyhdistys on järjestänyt tapahtumia (mm. vuosittaiset siivoustalkoot, Muijalan markkinat, lasten joulutapahtuma) ja muita yhteisiä tilaisuuksia sekä liikuntasalivuoroja. Lasten harrastustoimintaa on myös tuettu.
Muijalan asukasyhdistys on seurannut kannallista päätöksentekoa ja antanut tarvitaessa lausuntoja ja palautetta mm. kaavoitukseen ja kunnallisiin palveluihin liittyen sekä toiminut alueemme viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön puolesta.
Yhdistyksen uusimpana toimintamuotona on Senioritreffit yhteistyössä Lohjan diakoniatyön kanssa. Muijalan asukasyhdistyksellä on edustajat Valtaväylien aluetoimikunnassa ja Lohjan Kylät ry:ssä.

Asukasyhdistyksen toiminnan jatkumisen turvaamiseksi tarvitaan mukaan henkilöitä, jotka haluavat olla kehittämässä alueemme hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä ja tuntevat sen tärkeäksi.

Facebook: Muijalan asukasyhdistys ry
Instagram: Muijalan asukasyhdstys ry

Asukasyhdistyksen vuosittainen jäsenmaksu on 10 €/talous
Muijalan asukasyhdistyksen tili:
BIC: ITELFIHH IBAN: FI54 4006 1020 0731 89