Uutiset

Soutamaan Nälköönlammelle? Vuokraa soutuvene

Soutamaan Nälköönlammelle?
Muijalan asukasyhdistyksellä on vuokrattavana soutuvene. Nyt voit lähteä katsomaan Nälköönlampea aivan uudesta näkökulmasta.
Miltä kuulostaisi nauttia eväsretkestä keskellä Nälköönlampea kuunnellen lammen ääniä tai laskea kuinka monta kertaa jaksat soutaa lammen ympäri?

Veneen vuokra on 5e/4h ja vene on vuokrattavissa päivittäin. Vuokraan kuuluu vene, airot sekä pelastusliivit (2 aikuisten ja 2 lapset).

Lisätietoa ja varaukset osoitteessa:  https://www.muijalanasukasyhdistys.fi/venevaraus/

Koirankakkaroskis

Tiedätkö mikä on koirankakkaroskis?
Koirankakkaroskis on pientalon ulkoroskis, johon roskiksen omistaja on antanut ohikulkeville koiranulkoiluttajille luvan pudottaa koirankakkapussiin noukitut pökäleet.

Alueellamme ulkoilee päivittäin paljon koiria omistajineen mutta valitettavasti yleisiä roskiksia on vähän. Jos roskiksia olisi enemmän, lemmikkiensä lenkittäjät mahdollisesti keräisivät koiriensa jätökset aktiivisemmin. Vastuullinen koiranomistaja viitsii kerätä oman lemmikkinsä kakat.

Oman roskiksen merkitseminen koirankakkaroskikseksi puhdistaa asuinalueemme haju- ja sotkutilannetta. Nyt myös koirattomat asukkaat voivat vaikuttaa siihen, että kakkoja jää yhä vähemmän kävelyreittien varrelle.

Laita siis sinäkin roskiksesi kylkeen tarra merkiksi siitä, että solmitun kourankakkapussin voi pudottaa matkan varrella roskikseesi.

Pidetään Muijala siistinä!

Ilmaiset tarrat voit tilata alla olevasta linkistä:

Oppaat ja julkaisut

Muijalan Markkinat 2024

Muijalan Markkinat 18.5.24 klo 11-13 Muijalan koululla.
Tiedossa paljon erilaista ohjelmaa.
Haluatko tulla markkinoille esiintymään tai esittelemään/myymään omia tuotteitasi? Ole yhteydessä

Muijalan kyläjoulukalenteri 2023

Muijalan Marttojen organisoima Muijalan kyläjoulukalenteri on taas tälle vuodelle julkaistu.

Asukasyhdistys on mukana kolmella luukulla:
Luukku 2 – Koko perheen joulutapahtuma yhteistyössä Muijalan koulun vanhempainyhdistyksen, Muijalan Marttojen ja K-Market Lohjanportin kanssa.
Luukku 5 –  K-Market Lohjanportin glögitarjoilu, jossa hallituksen jäseniä on tarjoiluapuna.
Luukku 6 – Asukasyhdistyksen pystyttämä Kylän yhteinen joulukuusi yhteistyössä K-Market Lohjanportin kanssa. Tuo kuuseen oma joulukoristeesi.