Muijalan kyläjoulukalenteri 2023

Muijalan Marttojen organisoima Muijalan kyläjoulukalenteri on taas tälle vuodelle julkaistu.

Asukasyhdistys on mukana kolmella luukulla:
Luukku 2 – Koko perheen joulutapahtuma yhteistyössä Muijalan koulun vanhempainyhdistyksen, Muijalan Marttojen ja K-Market Lohjanportin kanssa.
Luukku 5 –  K-Market Lohjanportin glögitarjoilu, jossa hallituksen jäseniä on tarjoiluapuna.
Luukku 6 – Asukasyhdistyksen pystyttämä Kylän yhteinen joulukuusi yhteistyössä K-Market Lohjanportin kanssa. Tuo kuuseen oma joulukoristeesi.

Soutelemaan Nälköönlammelle??

Muijalan asukasyhdistyksen vuokrattava soutuvene on otettu taas esiin talven jäljiltä.
Nyt voit lähteä katsomaan Nälköönlampea aivan uudesta näkökulmasta 😊
Miltä kuulostaisi nauttia eväsretkestä kuunnellen lammen liplatusta tai kuinka monta kertaa jaksat soutaa lammen ympäri?
Veneen vuokra on 10e/3h ja vene on vuokrattavissa päivittäin.
Vuokraan kuuluu vene, airot sekä pelastusliivit (2 aikuiselle ja 2 lapselle)
Lisätietoa sekä varaukset osoitteessa: https://www.muijalanasukasyhdistys.fi/venevaraus/
💥💥 Toukokuun ajan asukasyhdistyksen vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneille 1 ilmainen soutukerta/talous 💥💥

Historian havinaa Muijalassa 21.8.2022

Historian havinaa Muijalassa 21.8.2022 Ritva Kaukisen opastuksella.
Muijalan asukasyhdistys järjestää sunnuntaina 21.8. tutustumisretken Muijalassa.
Kokoontuminen klo 12.00 Muijalan koulun parkkipaikalla.
Retkikohteita on kolme, Helanderin kohdalla sekä Soltin ja Jokivirran risteyksissä.
Tutustumme alueeseen kävellen, pyörällä tai autoillen.
Sateen sattuessa retki perutaan.
Tervetuloa mukaan!

Jättipalsamin omatoimitalkoot

Haastamme Muijalan asukkaat JÄTTIPALSAMIN omatoimitalkoisiin!!

Poistathan haitallisen jättipalsamin tontiltasi sekä tonttisi läheisyydestä.

Jättipalsamit voi jokainen kerätä JÄTESÄKKIIN ja toimittaa jätesäkin Muijalannummentie – Vanha Muijalantie – Myllyojantie -risteykseen maanantai 15.8. klo.16.00 mennessä.

Asukasyhdistys toimittaa määräaikaan mennessä toimitetut jätesäkit jäteasemalle.

Toivomme kommenttikenttään tietoja jättipalsamin esiintyvyyspaikoista, jotta kaikki voivat osallistua omatoimitalkoisiin.

Tästä Lohjan ympäristönsuojelun linkistä pääset vielä lukemaan lisätietoja kitkemiseen:

Muijala siistiksi roskienkeruutalkoot

Torstaina 5.5.2022 klo 17:00-20:00

Kokoontuminen Muijalan leikkipuistossa (Mineriitintie 9), missä jaetaan jätesäkit ja sovitaan siivousalueet.
Roskia kerätään kaupan ympäristöstä ja teiden pientareilta.

Talkoiden jälkeen tarjolla grillimakkaraa ja juotavaa klo 18:30 alkaen koronaturvallisuus järjestelyissä huomioiden.

Tervetuloa mukaan reippailemaan ja keräämään luonnosta sinne kuulumattomia roskia!

Muijalan asukasyhdistys ry